PodOmatic

49CC

divendres, 19 de desembre del 2014

Yamaha Noticia

Yamaha treu a la venta el nou model TZR 49CC, una de les millors motos de carretera del mercat amb un màxim rendiment gràcies al últim model del motor AM6, amb un carburador dellorto 16 i un tubo d'escapament rectificat i millorat. PREU: 2.989€


Aquesta pagina web està feta per a fer un estudi sobre les motos 49cc i sobre com influeix en la compra/venta d'aquests ciclomotors.

En aquesta pagina web mostrarem les diferents característiques dels ciclomotors de 49cc i les seves compres i els seus rendiments al públic.
Els ciclomotors de 49cc, majoritàriament, als 15-16-17 anys de un adolescent es quan comencen a tenir ciclomotors d'aquesta cilindrada, ja sigui regal dels seus pares o perquè l'han comprat ells mateixos. Aquest tipus de ciclomotors, els utilitzen majoritàriament els adolescents, ja sigui per anar a un lloc, per anar a l'escola o simplement per ha donar voltes o arribar-se algun que altre poble per fer alguna que altra ruta.

Els diferents models que trobem de motos son:

DERBI
Aprilia




Rieju
Beta




Yamaha


MotorHispania

Apart d'aquestes marques, n'hi ha moltes mes, aquestes son les marques que més èxit de venta tenen en 49cc.

AVALUACIÓ

Com ja hem dit abans, les marques de motos que hem anomenat, són les més venudes tant en 49cc com 125cc com 250cc com 600cc i com 1000cc incloent cilindrades dins d'aquestes.

Aquestes són les motos més venudes arreu del mon.

DERBI en 49cc, les seves motos més venudes son les de supermotard i motocross, gràcies al seu rendiment i l'estètica de la moto. Així amb els seus models DERBI SENDA DRD I DERBI SENDA DRD PRO.
Sempre en totes les motos, el model ''PRO'' té noves millores tant en l'estètica com en el motor.

TOP VENTES DERBI
DERBI SENDA DRD END

DERBI SENDA DRD PRO SM


APRILIA en 49cc, aprilia destaca molt per les seves motos de carretera, aconseguint aixi un molt bon rendiment del motor. Destaca també per la seva estètica i per els seus models de motocross, que les van llançar ala venta al 2011.

TOP VENTES APRILIA
APRILIA RS50 2013

APRILIA RS50 2006

APRILIA RX50 2012


RIEJU en 49cc, rieju es una de les millors marques del mercat gràcies al seu rendiment en les motos de carretera, supermotard i motocross. La marca rieju destaca per portar un dels ultims models de motor ''AM6'' i una gran estètica dels seus models.

TOP VENTES RIEJU
RIEJU RR50 END

RIEJU MRX50 END

RIEJU MRX50 SM

RIEJU MRT50 SM

RIEJU MRT50 END

RIEJU MRT PRO50 SM

RIEJU MRT PRO50 END

RIEJU RS2 MATRIX50